YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimiz için Uyum (Oryantasyon) Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversite eğitimine hazırlık çalışmaları kapsamında yeni kayıt olan öğrencilerimize "HOŞGELDİNİZ" demek ve öğrencilerimizin beklentilerini karşılayacak düzeyde uyum (oryantasyon) faaliyetlerinin gerçekleştirmek amacıyla 17.09.2019 Salı günü Okumuz Toplantı Salonunda Okul Müdürümüz, Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Öğretim Elemanları ve İdari Personelimizin katılımıyla bir tanışma toplantısı yapılmıştır.

Yapılan toplantıda ve sunumlarda Yozgat ilimiz, Üniversitemiz ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz tanıtıldı. Danışmanlık Hizmetleri, Ders geçme ve başarı sistemi, Öğrencilerimiz ile ilgili bazı Yönetmelik ve Yönergeler, Burslar ve Kısmi Zamanlı Öğrenci İstihdamı, Erasmus, Farabi ve Mevlana Programları, Kampüs alanında ve eğitim binalarında internet bağlantısı, Kalite Politikamız, Bölüm tanıtımı, mevcut imkânları ve genel işleyiş hakkında bilgilendirme, ​Okulumuz derslikleri ile bölüm laboratuvarlarının ve atölyelerinin görülmesi ve tanıtımı yapıldı. Daha sonra öğrencilerimize otobüsle ulaşım imkanı sağlayarak Erdoğan AKDAĞ Yerleşkemizde bulunan Kütüphane ve Kongre Merkezi ile diğer sosyal alan ve imkanların tanıtıldı. Kampüste yenilen öğle yemeğinin ardından Ülkemizin ilk milli parkı olan Yozgat Çamlığı Milli Parkı gezilerek gezimiz sona ermiştir.

17.09.2019 16:56